Unikali skonio patirtis telpa į bene trumpiausią Lietuvoje restorano meniu, kuris keičiasi kasdien. Meniu sudaro žuvienė, du šalti patiekalai, vienas pagrindinis karštas patiekalas ir desertas.
„Šturmų švyturio“ patiekalai gimsta šefo Česlovo Žemaičio širdyje, galvoje. Jis sako, kad svarbiausia - žuvis. Pats Česlovas yra tikras žvejys, santūrus, tiesus, tarsi nužengęs iš senųjų filmų apie kuršius, užgrūdintus vėjų ir jūros stichijos. Restoranuose dirbančias moteris Česlovas vadina marių laumėmis - vienos jų kursto ugnį Šturmų kaime, kitos palaiko Kuršmarių dvasią Vilniuje.
Restoranuose neskamba muzika, kurios nė nepasigesite - ją keičia natūralūs gamtos garsai Šturmuose ir mums ne ką mažiau natūralūs virtuvės garsai ir naminio maisto kvapai Vilniuje.
2019 m. informacija, archyvo nuotrauka