
Šiemet pagrindiniu „30 geriausių restoranų“ projekto rėmėju tapo nealkoholinės premium putojančios arbatos gamintojai iš Danijos „Copenhagen Sparkling Tea“.
Ją pilsto ir prie maisto derina „Michelin“ restoranai visame pasaulyje. Lietuvoje jos užsisakyti galima beveik visuose geriausiuose šalies restoranuose.
Įmonės bendrasavininkas Bo Sten Hansen apie partnerystę su „30 geriausių restoranų“:
„Lietuva buvo viena pirmųjų rinkų, kurioje išpopuliarėjo „Copenhagen Sparkling Tea“. Lankydamiesi čia – supratome kodėl. Pamatėme, kokio aukšto lygio ir ambicijų yra vietinė restoranų kultūra. Net neabejojame, kad Vilnius, kurio populiacija panaši į Kopenhagos, netrukus taps tikra gastronomijos sostine, todėl mums gera prie to prisidėti.
Džiaugiamės, kad į Lietuvą ateina ir pasauliniai restoranų gidai, bet, patys būdami iš nedidelės šalies, suprantame, kad įvertinimas šalies viduje yra ne ką mažiau svarbus, jei ne labiau. Juk galiausiai – vietiniai žmonės yra tie, kurie restoranus užpildo kas dieną“.
Putojančios arbatos „Copenhagen Sparkling Tea“ ieškokite geriausiuose restoranuose arba www.vynoklubas.lt