DIENOS PIETŪS.
Kas rytą „Uokso“ šefas „medžioja“ šviežiausius produktus, taigi dienos pietūs čia tampa tos dienos „laimikių“ improvizacija. Beje, „Uokse“ dienos pietūs ir yra vadinami kiek kitaip nei mums įprasta – „dienos laimikiu“. Jis susideda iš užkandžio (3.5 EUR), sriubos (2.5 EUR), karšto patiekalo (5 EUR) ir deserto (2.5 EUR).
VAKARIENĖ.
Vakaro valgiaraštis trumpas ir keičiasi kelis kartus per sezoną atsižvelgiant į gamtos teikiamas gėrybes.
Odetos ir Artūro vizijoje ši vieta yra tampriai susijusi su gamta ir sezonais.
Taigi virtuvė daugiausia naudoja sezoninius produktus iš vietinių augintojų bei gamintojų. Žinoma, kaip ir dauguma aukšto lygio restoranų, vengia šaldytų ingredientų, tačiau griežtai jų irgi neatsisako. Kartais net tuos pačius lokalius produktus užšaldo šaltajam sezonui. Iš esmės, „Uokso“ idėjos principas panašus į Vilniuje esantį irgi sezoninės ir irgi lietuviškos produkcijos restoraną „Sweet Root“.
Patiekalų patiekimas „Uokse“ yra modernus, minimalistinis ir kūrybiškas. Apskritai šio restorano virtuvę galima būtų pavadinti Naidenko (šeimininkų) kūrybine laboratorija. Šefas Artūras mėgsta eksperimentuoti su tekstūromis, sluoksniais, skonių intensyvumais, pasitelkdamas naujausias technologijas.
DEGUSTACINĖ VAKARIENĖ.
„Uoksas“ siūlo ir kelias valandas trunkančias degustacines vakarienes, kurios vyksta pagal išankstines rezervacijas. Tokių vakarienių kaina asmeniui – 25 EUR. Į šią kainą įeina 6 patiekalai: du užkandžiai, du karštieji ir du desertai. Iš esmės jų metu svečias išragauja beveik visą restorano meniu, tik mažesnėmis porcijomis ir už patrauklią kainą. Beje, Kaune tai viena geriausių degustacinių vakarienių.
VĖLYVIEJI PUSRYČIAI.
Vėlyvieji pusryčiai čia vyksta sekmadieniais visus metus išskyrus vasaros sezoną. Rytinis sekmadienio meniu labai įvairus: nuo Benedikto kiaušinio ir angliškų pusryčių iki burgerio ir amerikietiškų blynelių. Žinoma, sekmadienio pusryčiai čia prasideda su puikiomis mimosomis nuo 12:00 ir trunka net iki 18:00 vakaro.
VYNO KORTA.
Vyno korta „Uokse“nuolat keičiama priklausomai nuo sezono patiekalų. Ji nėra gausi, tačiau joje yra gerų, retų vynų. Restorano šeimininkai nuolat konsultuojasi su į šio amato atstovais, kad parinktų geriausius derinius prie esamo meniu.
ĮDOMU.
Restorano pavadinimas„Uoksas“ reiškia paukščių išskaptuotą ertmę medyje, kurioje apsigyvena uoksiniai paukščiai (gerniai, žalvariniai, kai kurios pelėdos ir pan.). Dar vienas žingsnis arčiau gamtos.