VAKARIENĖ.
Restorano meniu keičiasi kartu su sezonais, o kartais ir dažniau. Gasparas dalį ypatingų ingredientų atsiveža iš Didžiosios Britanijos. Prieskonius, žinoma, jam siunčia giminės iš Indijos. Restoranas netgi turi savo slaptą prieskonių mišinį, kuris nuolatiniams lankytojams jau yra puikiai pažįstamas, bet vis dar sunkiai iššifruojamas. Žinoma, gamindamas Indijos įkvėptus patiekalus šefas neišsiverčia ir be vietinių produktų. Gasparas palaiko Lietuvos gamintojus ir ūkininkus. Pavyzdžiui, sviestą jis perka tik iš mažų ūkių, kavą – iš Emanuelio („Crooked nose & Coffee stories“), viskį – iš Šarūno („King & Mouse“) ir pan.
Indų kilmės šefas pastebėjo, kad lietuviai mėgsta dūmo kvapą. Taigi šiame restorane yra nemažai patiekalų gaminamų ant griliaus, tačiau su indišku prieskoniu.
Vidutiniškai vieno a la carte patiekalo kaina šiame restorane siekia 10 eurų. Tiesa, jau yra suplanuotas ir degustacinių vakarienių startas (5 degustaciniai patiekalai kainuos apie 40 eurų).
Šiame restorane valgiaraštį papildo cigarai ir vyno korta. Vynus šefas užsako iš „Vyno klubo“ Vilniuje. Jis, beje, mielai taurėmis pilsto ne tik gurmaniškus vynus, bet ir šampaną. Taip pat vasarą lauko terasoje Gasparas siūlo paragauti ypatingų cigarų, kuriuos čia pat galima ir išsirinkti.
PUSRYČIAI.
Pirmoji svarbi žinia pusryčių tema – „Gaspar's“ siūlo brunch'ą, t.y. vėlyvuosius pusryčius kiekvieną sekmadienį. Gasparo pusryčiai yra sveiki, lengvi ir motyvuojantys. Pusryčių meniu visada rasi Benedikto kiaušinį, bent 3 šaltuosius patiekalus, 2 karštus, daug šviežių daržovių ir vaisių bei desertą. Beje, Gasparas savaitgalio rytais kepa bananų blynus su kokosų cukrumi iš Goa salos.
ĮDOMU.
Iš Indijos jis veža ypatingus prieskonius, kurių galima rasti tik Goa. Be šio prieskonių mišinio šis restoranas neveiktų ir Gasparas ne juokais tvirtina, kad jei pritrūktų šių prieskonių jis uždarytų restoraną iki to, kol jie atkeliautų. Juos ruošia Gasparo giminės Indijoje, todėl jis yra tikras, kad tokio prieskonių mišinuko Europoje daugiau niekas kitas neturi.