„iittala“ ir restoranų bendradarbiavimas prasidėjo jau 1936m, kuomet specialiai Suomijos restoranui „SAVOY“ žymiausias „iittala“ dizaineris Alvaras Aalto, kurdamas interjerą, sukūrė vazą ir pavadino ją restorano vardu „THE SAVOY VAZE“. Vaza pelnė pripažinimą pasaulyje, nuskynė tarptautinius dizaino apdovanojimus ir „iittala“ stiklo gamykloje Suomijoje iki šiol yra gaminama. Tęsiant daugiametės partnerystės su restoranais tradicijas, „iittala“ Lietuvoje palaiko „30 geriausių restoranų“ idėją ir prisideda prie kokybiškos gastronomijos kultūros skatinimo Lietuvoje.

VERTYBĖS, VIENIJANČIOS „IITTALA” IR GERIAUSIUS RESTORANUS

  • Kokybė – restorane ar namie, šventinėje vakarienėje ar per pusryčius, ilgaamžiškumas svarbiausia vertybė virtuvei, kuriančiai savas tradicijas.
  • Estetika – dizainerių meno kūriniai, padedantys atskleisti patiekalo idėją ir kokybę. Spalvų deriniai ir išskirtinės formos leidžia kurti autentiškumą maisto pateikime.
  • Funkcionalumas – žvakidėje patiekiamas desertas? Puodelyje kepamas keksiukas? “iittala” išlaisvina išradingumą, kad kiekvienas šefas ar maisto mėgėjas ją atrastų savaip.

„iittala“ tiki, kad projektas „30 geriausių restoranų“ skatina tobulėti ir pasitempti ne tik restoranus, bet ir visus kokybiško maisto gerbėjus.

„iittala“ linki patirti pačius geriausius gastronominius įspūdžius!

Daugiau idėjų namams:

www.ginalasinterjeras.lt